Fredag Fredag Fredag

Nu är det fredag -igen!
Var sjunde dag året om, så är det fredag dvs ca14.5% av året så är det FREDAG!!!!
Så egentligen är det ju underligt att man längtar till fredagen- den återkommer ju lika ofta som de andra dagarna i veckan.
 
När jag var liten så var lördagen den dag man längtade till, eftersom då skulle man köpa Lördagsgodis, men nu är det tydligen inne med fredagsmys, dvs man ska äta god mat, se på TV och äta chips och dricka "läsk", umgås och liksom inviga helgen......
Så vi brukar också äta något gott, slå på TV:n, tömma upp chips och ostkrokar, blanda dip och tända ljus. MYSIGT!!


  





Så ikväll tänder vi denna vackra lykta från
 Partylite med underbar "bambu mist"


Men sen att vi sitter vid varsin dator och chattar, bloggar, spelar poker eller Blitz det kan vi inte hjälpa. TV:n står naturligtvis på och man liksom slötittar dit om det verkar vara något  intressant att följa. Så vårt nya fredags-samkväm är nog något vi kan kalla Gemensam Teknologisk Närvaro. Dvs vi har samma intressen, använder oss av teknologin och är hemma. Naturligtvis sker det undantag!

Så min fredagskoll består av att: kolla att allt kommer att flyta på i helgen, med mat, dryck, jobb, barnvakt och övriga aktiviteter.
Den här helgen blir ganska lugn, har inga planerade aktiviteter, mer än ett läkarbesök på em med Eloise, eventuellt hundvakt i morgon, inga planerade nattgäster eller matgäster. Så denna helg verkar det som om allt är under kontroll, både jag och Mats är ledig!

 


Kommentarer
Postat av: Mats

Jaa nu är det fredagsmyyyyys!!!!

2010-04-30 @ 19:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0