Grillväder.....

Barnen har nu haft sommarlov i några dagar och värmen kommer smygande. Nu på morgonen skiner solen precis som den ska en sommarmorgon. Mats har redan åkt till jobbet medans Eloise och jag får vara hemma några timmar till. Nathan gör som säkerligen många andra lediga ungdomar i sommar, sover. Katterna har ätit sitt morgonmål och gör sig redo för en ny dag de med.

Kattungarna har nu vuxit till sig ordentligt och börjar leka så smått med varandra. De är fyra veckor sedan de föddes i dag, Tre av dem söker ett nytt hem, de är så söta så det ska nog inte bli svårt.

 
     Frukostvila                  Eloises kattunge

Har varit på fotboll både måndag och tisdag kväll den här veckan.
På måndagen spelade Wiskan hemma mot Holm och vann med 3-1. En bra kväll.
Tisdagskvällen blev riktigt somrig och Stöde spelade hemma mot Ånge som tyvär vann med 1-2. Lite tråkigt men det var i alla fall en fin sommarkväll.

På måndag kommer badhuset att öppna. Hoppas jag. Så vi kan bada utomhus. Det känns inte riktigt som om sommarlovet har börjat förrän man varit och badat med barnen där. Vanligtvis brukar de öppna utebassängen på skolavslutningen men eftersom de piffat upp poolen så blev det förseningar, trist men det är ju en kommunal anläggning, så man får väl vara glad att den finns kvar i alla fall.

Så nu är det bara att förbereda sig för arbete resten av veckan. Känns faktiskt riktigt bra, jag har ju varit ledig i nästan en hel vecka.

Ha en bra onsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0