Fika är gott

Har varit en lång dag i dag. Eloise vaknade redan 04.15 i morse. Försökte få henne att somna om, men pga att jag glömt dra ner rullgardinen i går kväll så var det bara att stiga upp. Så vi fick en hel del gjort i morse innan det var dags att väcka sömntutorna.
Så vid åtta var vi redo för att åka in till stan. Var och fikade med Nathalie och barnen, de lekte och hade jätteskoj. När vi for hem somnade en mycket trött Eloise i bilen. 

 
    Joline & Eloise

Efter lunch begav vi oss till Stödehuset och tog en kopp kaffe och surrade lite. Där håller de på att måla om lite runt utomhuspoolerna, blir jättesnyggt!!!
Ser fram emot premiärbadet i Juni, tror de öppnar samma helg som skolavslutningen är.

När vi kom hem hade Eloise fått feber! Typiskt. Vi som hade en intensiv kväll framför oss med både fotboll och Inredningsparty. Så det var bara att prioritera. Mats for iväg till fotbollen och jag for på Inredningsparty hos Nikita medans Eloise fick vara med Nathalie.

Anette från Nordljus visade upp en del av Nordljus enorma sortiment. En trevlig visning med många gäster och gott fika!  
Beställde en jättefin väggklocka till köket och en present till Nadia. Hade velat beställa mer men....

Matchen Stöde spelade mot Matfors slutade med 5-4, var ju inte där men kul att de vann. Mats har säkert ett referat på sin blogg om matchen:) http://www.pinnensblogg.blogg.se


Så nu blir det snart God Natt! Men ska inte glömma att dra ner rullgardinen.....
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0